Jeff Hardeveld langer bij FC Utrecht

UTRECHT - Jeff Hardeveld heeft zijn contract bij FC Utrecht verlengd tot medio 2018. De huidige overeenkomst met de 22-jarige linksback liep aan het einde van dit seizoen af.
Hardeveld speelde jeugdinterlands in diverse leeftijdscategorieën en ontwikkelde zich bij FC Utrecht door van de beloftenploeg naar het eerste elftal. Zware blessures zorgden ervoor dat Hardeveld vaker en langer dan hem lief was moest revalideren.
"Jeff heeft een moeilijke periode achter de rug, maar geniet het vertrouwen van de technische staf", zegt trainer en technisch manager Erik ten Hag van FC Utrecht. "Wij hebben het geloof dat hij uit deze zware periode komt en kijken ernaar uit hem weer te zien renderen in het shirt van FC Utrecht."

JEUGDSPELERS

Karim Loukili en Sylla Sow kregen te horen dat de opties in hun contract zijn gelicht. Dit betekent dat de twee spelers nog minimaal één seizoen aan de club verbonden blijven. Met Rick Mulder is een contract voor twee seizoenen overeengekomen, waarin tevens een optiejaar is opgenomen. De overeenkomsten van de speler Rick van der Meer en keeper Menno Heus zijn allebei met een jaar verlengd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.