Pilon verzuimt Spakenburg naar de overwinning te schieten

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - In een knotsgekke slotfase liet Spakenburg op bezoek bij TEC in Tiel na om drie punten mee naar huis te nemen. Eerst was het Thijs Hendriks die met een absolute beauty in de negentigste minuut de 2-2 op het scorebord zette. In de laatste minuut van de blessuretijd kreeg Olivier Pilon de kans vanaf de strafschopstip om Spakenburg de overwinning te bezorgen, maar de aanvaller miste tot tweemaal toe.
43' 1-0 Migiel Zeller
47' 1-1 Robby Holder
68' 2-1 Kurtley de Windt
90' 2-2 Thijs Hendriks
Bijz. Olivier Pilon mist een strafschop in de vijfde minuut van de blessuretijd.
Bijz. Duel heeft enkele minuten stil gelegen vanwege vechtpartij tussen supporters.
De andere uitslagen in de tweede divisie waren Spakenburg niet gunstig gezind. Nummer 13 en 14, AFC en UNA, wisten allebei te winnen. Spakenburg blijft door het gelijkspel vijftiende. De vijftiende plaats veroordeelt de ploeg van Joop Gal aan het einde van het seizoen tot het spelen van promotie- degradatiewedstrijden.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Gal:"We hebben nog 9 punten nodig"
Pilon:"Ik was helemaal gesloopt"