Labyad verzekert Utrecht van vierde plek

UTRECHT - FC Utrecht heeft zondag Roda JC in de eigen Galgenwaard met 1-0 verslagen. Door deze overwinning kan FC Utrecht de vierde plek niet meer ontgaan doordat Vitesse verloor van Feyenoord.
In een matig duel creëerden beide ploegen niet veel kansen. Utrecht probeerde het spel te maken maar pas in de laatste tien minuten van de wedstrijd werd het echt gevaarlijk. Drie minuten voor het einde van het duel schoot Zakaria Labyad een vrije trap van net buiten de zestien meter op een knappe manier in het doel van Roda JC.
87' Zakaria Labyad [1-0]
FC Utrecht staat vierde in de eredivisie en kan niet meer worden ingehaald door de concurrenten. De vierde plek zorgt ervoor dat Utrecht op woensdag 17 mei de play-offs begint met een uitwedstrijd. Zaterdag 20 mei speelt het de return in een thuisduel.
Voor alle uitslagen uit de eredivisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Zakaria Labyad:'Yassin zei nu knal jij hem erin'
Yassin Ayoub:'Ik speelde wel onder mijn niveau'
Jeff Hardeveld:'Naar de eerste 90 minuten kijk je enorm uit'
Erik ten Hag:'We hebben ze kapot gespeeld'