Erik Bouwens van Kampong stopt met tophockey

UTRECHT - Kampong-speler Erik Bouwens, bijnaam 'Bouwie' heeft besloten te stoppen met tophockey. Hij kan het trainen en fit blijven niet langer opbrengen, meldt de Utrechtse club.
"Na de recente successen zoals de EHL-winst, het landskampioenschap en opnieuw een uitverkiezing voor Oranje, is het simpelweg mooi geweest", zegt Bouwens. "Ik kwam twee jaar geleden terug van een lange, zware blessure, heb nog één keer alles op alles gezet, vol overgave én met succes, maar nu is het klaar."
Bouwens, bekend om zijn strijdlustige spel en acties richting vijandelijke cirkel, kijkt meer dan tevreden terug. "Ik ben trots op dit geweldige team en deze mooie club. Het is indrukwekkend hoe Kampong in al die de jaren is gaan bruisen, met steeds meer blauw-witte supporters langs de lijn en vooral veel jeugd die ons zo enthousiast aanmoedigt. Speelden we zeven jaar geleden nog in de middenmoot, nu sluiten we af met het landskampioenschap. Heel veel dank daarom aan alle betrokkenen, supporters en die fantastische vrijwilligers van Kampong!"
Bouwens heeft zeven jaar gespeeld voor de Utrechtse club en in totaal dertien jaar in de hoofdklasse.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.