Nederlaag GVVV bij koploper Katwijk

VEENENDAAL - GVVV heeft de overwinning van vorige week tegen Rijnsburgse Boys geen goed vervolg kunnen geven op bezoek in de Bollenstreek. De ploeg van trainer Niek Oosterlee liep in het duel met Katwijk tegen een 2-0 nederlaag aan in de tweede divisie.
In een onderhoudende eerste helft kwam de Veenendaalse ploeg een paar minuten voor rust op een 1-0 achterstand na een ongelukkig eigen doelpunt van Bart Hulsbos. In de tweede helft ging GVVV op zoek naar de gelijkmaker, maar stuitte het een aantal keer op doelman Kieboom van Katwijk. In de 80e minuut bepaalde Robbert Susan met een strafschop de eindstand op 2-0.
Volgende week ontvangt GVVV ASV De Dijk, dat momenteel nog ongeslagen is in de tweede divisie. GVVV staat op dit moment tiende.
40' Bart Hulsbos E.D. [1-0]
80' Robbert Susan [2-0]
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Simon Brouwer:'Dit is een geflatteerde nederlaag'