IJsselmeervogels koploper na winst op HHC Hardenberg

Doelpuntenmaker Özturk
Doelpuntenmaker Özturk © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Promovendus IJsselmeervogels blijft het goed doen in de tweede divisie. De ploeg uit Spakenburg van trainer Willem Leushuis versloeg zaterdag op eigen veld HHC Hardenberg met 2-0 en klimt daardoor naar de koppositie.
Het eerste doelpunt van de Vogels viel iets minder dan tien minuten voor rust. Het was een prachtige treffer van Oktay Özturk. HHC bleef tot het laatste fluitsignaal zoeken naar de gelijkmaker maar kon deze niet vinden. In de blessuretijd maakte Merraki de 2-0, nadat alles en iedereen van Hardenberg mee naar voren was gekomen bij een corner.
36' Oktay Özturk [1-0]
90' Samir Merraki [2-0]
Na vier wedstrijden gaat IJsselmeervogels aan de leiding in de tweede divisie. Het heeft 10 punten. Katwijk was voor deze speelronde koploper, maar de wedstrijd tegen FC Lisse werd afgelast en dus gaan de Vogels minimaal dit weekend aan de leiding.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Oktay Özurk:"Gezien 2e helft gestolen overwinning"
Willem Leushuis:"Zij de bal, wij de kansen"