Magreb'90 verliest op eigen veld van Harkemase Boys

UTRECHT - De voetballers van Magreb'90 hebben een thuisnederlaag geleden tegen Harkemase Boys. De Utrechters gingen met 2-0 onderuit.
De ploeg van trainer Jamal Yahiaoui leek na zes minuten al op achterstand te komen, maar Harkemase Boys-aanvaller Tom Boezerooy werd afgefloten wegens buitenspel. Later in de eerste helft was het wél raak voor Boezerooy, toen de bezoekers na een balverovering vanuit de omschakeling de openingstreffer op het scorebord zetten.
Na een uur spelen ontving de net van een schorsing teruggekeerde Omar el Ghazouani een twijfelachtige rode kaart, waardoor de thuisploeg met tien man verder moest. Vijf minuten voor tijd bracht Yannick Kaluzi de beslissing door het beslissende tweede doelpunt te maken namens de gasten uit Friesland.
13' Tom Boezerooy [0-1]
85' Yannick Kaluzi [0-2]
Voor Magreb '90 is het de derde competitienederlaag. Daardoor blijft de Utrechtse club in de onderste regionen in de derde divisie zaterdag, waar het dit seizoen voor het eerst in uitkomt.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.