Beste bezoeker van Unieuws.nl,

Zes jaar geleden begon RTV Utrecht met een experiment om inwoners van de regio te betrekken bij het maken van nieuws. De site Unieuws.nl werd opgericht en stond open voor nieuws en meningen van iedereen.

In die jaren hebben regiogenoten duizenden berichten geplaatst over politiek, geschiedenis, wonen, werken, incidenten en calamiteiten. Wellicht was ook u een van de mensen die nieuws en meningen op deze site hebben gepubliceerd. Daarvoor danken wij u.

Maar de ontwikkelingen in de wereld van internet staan niet stil. Twitter, YouTube en Facebook zijn opgekomen en hebben de rol van Unieuws.nl deels overgenomen. Voor ons een teken dat het tijd wordt voor iets nieuws, want RTV Utrecht wil ook in de toekomst een veelbezocht en toegankelijk podium bieden voor regiogenoten.

Deze site wordt nu gesloten, maar op rtvutrecht.nl zal een nieuwe plek terugkomen waar Utrechters over de regio kunnen publiceren. Daar zal, anders dan bij Unieuws.nl, de nadruk liggen op opinie.

Hartelijk dank en tot ziens op rtvutrecht.nl!

Wim Kramer,
Manager Nieuws RTV Utrecht


PS: uw nieuwstips en nieuwsfoto's zijn altijd van harte welkom op nieuws@rtvutrecht.nl, via een tweet aan @rtvutrecht, via onze app of via onze tiplijn 030-8500500. Op RTV Utrecht is ook een plek waar u uw evenementen kunt insturen.