RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

ELVIS PRESLEY TRIBUTE met Frank Anthony en zijn band


Plaats

DE MEERN

Datum

zaterdag 21 september 2019

Beschrijving

KAARTEN NU AL IN DE VOORVERKOOP !!!

Zaterdag 21 september staat De Schalm aan de Oranjelaan 10 in De Meern in het teken van de legendarische Elvis Presley. Dan treedt de beste Nederlandse Elvis Presley (Frank Anthony) op met zijn band. Aanvang concert is 20.30 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. Kaarten zijn nu al te verkrijgen voor 13 euro en alleen te bestellen via mimulder@ziggo.nl. Op de dag zelf kosten kaarten 16 euro aan de kassa.

Frank Anthony verscheen o.a. bij Ivo Niehe, Catherine (RTL4), Ushi & van Dijk (SBS6) en diverse keren in televisiecommercials van Holland Casino. Hij treedt al meer dan 30 jaar als Elvis op, deed concerten met Trijntje Oosterhuis en Roel van Velzen en Reinout Oerlemans was zo enthousiast dat hij hem vroeg op zijn bruiloft op te treden. Hij is de enige Elvis-imitator die met Junkie XL de hitsingle A little Less Conversation liet horen bij Stenders Vroeg (3FM) en speelde in de Maaspoorthal in Den Bosch een concert met 50 musici. Ook in het buitenland, waaronder de Verenigde Staten, Thailand, Belgie, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italie heeft Frank Anrhony aan populariteit gewonnen door zijn ‘outstanding performances’. Hij speelde in theaters en op verschillende festivals waaronder Lowlands, Paaspop en Nijmeegse Vierdaagse feesten.

CALLING ELVIS
Calling Elvis is een hommage aan The King of Rock’n Roll Elvis Presley, een show die de bezoeker terug brengt naar de seventies. Natuurlijk begint het zoals Elvis altijd zijn concerten begon en aan het einde zal ‘Elvis has left the building, thank you and good night!’niet ontbreken. Hier een voorproefje: https://youtu.be/ViUmQl9eKPw. ,/font>

SLECHT TER BEEN ZIJNDEN
Aan de zijkanten van de zaal worden een aantal stoelen zonder tafels tegen de wand neergezet om slecht ter been zijnden een beetje tegemoet te komen, u wordt dan wel aangeraden extra vroeg te komen want voor het grootste deel is de zaal voor het publiek dat een dansje wil wagen.

Wij zijn ervan overtuigd dat u een geweldige avond gaat hebben en zien uw reservering alvast graag tegemoet.


Toegangsprijzen

In de voorverkoop 13,-, op de dag zelf 16,-.

Website

De Schalm De Meern


Organisatie

ELVIS PRESLEY TRIBUTE met Frank Anthony en zijn band

Oranjelaan 10

3454BT  DE MEERN

Website: De Schalm De Meern
Agendatips