RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Best Life College: snelgroeiende Bijbelschool in Utrecht


Plaats

UTRECHT

Datum

zondag 25 augustus 2019

Beschrijving

De bloeiende gemeente Best Life Church is drie jaar geleden gestart met haar eigen fulltime Bijbelschool. Hoewel het er toen op leek dat er voor dat jaar maar één aanmelding zou zijn, bleken dit er uiteindelijk toch vijf te zijn. Inmiddels is Best Life College erg snel verder gegroeid en startte afgelopen september de derde editie met 20 fulltime studenten.

Best Life College
Best Life Church is een moderne kerk in Utrecht waar veel jongeren op af komen. Velen zijn op zoek naar Gods plan voor hun leven en hebben behoefte aan een opleiding die hen ondersteunt in het ontdekken en ontwikkelen van hun persoonlijke talenten en gaven. De kerk beantwoordt aan deze behoefte door middel van een Bijbelschool waar studenten van september tot en met januari hun persoonlijke talenten en gaven verder kunnen ontwikkelen. De opleiding wordt grotendeels gegeven in het prachtige pas aangekochte en gerenoveerde gebouw: de Jacobuskerk.

Best Life College is een op maat gesneden opleiding, die erg veel belang hecht aan de persoonlijke begeleiding en coaching van haar studenten. Naast het vaste docententeam van Best Life Church worden er ook lessen gegeven door gastdocenten uit binnen- en buitenland zoals evangelist Jan Zijlstra, internationaal coach Michael Murphy en stafleden van Hillsong Europe.
Naast theoretische vorming is er ook veel ruimte voor de ontwikkeling van praktische vaardigheden. Studenten die de opleiding hebben gevolgd zijn zeer enthousiast.

‘Tijdens Best Life College heb ik God, Zijn Woord en mijzelf beter leren kennen.’ Christy
‘Best Life College is een confronterende reis die de fundamenten van Jezus nog dieper in jou legt.’ Miryam
‘Door Best Life College heb ik God beter leren kennen, heb ik Zijn stem beter leren verstaan en Zijn plan voor mijn leven mogen ontdekken.’ Pim

De student heeft keuze uit 3 ‘Tracks’: Ministry, Worship en Creative Track
Ministry Track
In eerste instantie is Best Life College begonnen met een pastorale stroming, genaamd de Ministry Track. De Ministry Track helpt de studenten met hun geestelijke groei door onderwijs vanuit de leven-gevende principes van de Bijbel. Onderwerpen hierin zijn o.a. je eigen relatie met God ontwikkelen, een gezond geestelijk leven, de geestelijke gaven en leiderschap.

Worship Track
Daarnaast is Best Life College ook begonnen met een Worship Track. Deze is in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes. Docenten van het conservatorium helpen de studenten hier hun muzikale kwaliteiten te ontwikkelen zodat ze op kunnen treden als Worshipleader of mee kunnen spelen in een band. Hierbij kunnen de studenten ook privé-lessen nemen. Best Life Church heeft inmiddels haar eerste eigen album uitgegeven ‘DARE Worship’ en afgelopen februari is hun tweede album live opgenomen.

Creative Track
Afgelopen jaar is Best Life College ook een Creative Track gestart. Tijdens deze track ontdekken de studenten hun creatieve talenten en leren ze deze verder te ontwikkelen.
Dit is een unicum in Nederland; geen enkele Bijbelschool biedt een dergelijke track aan. Best Life Church kan deze richting aanbieden omdat zij veel ervaring heeft in allerlei creatieve uitingen zoals het maken van t.v. (eigen t.v.-programma), regisseren, editen van filmpjes, produceren van een album, organiseren van grote events, plannen van bruiloften, fotograferen, toneel, dans en nog veel meer.


Nog vragen?
Voor verdere vragen verwijzen wij u naar de website www.bestlifechurch.nl/college.
Daarnaast worden er op zondag 16 juni en 25 augustus informatiebijeenkomsten gehouden waarin meer wordt verteld over de Bijbelschool en er vragen gesteld kunnen worden.
Op zaterdag 29 juni is er een ‘Experience Day’, tijdens deze dag wordt een beeld geschetst hoe een dag Best Life College er ongeveer uit ziet.

Best Life Church heeft iedere zondag drie diensten, om 10:00, 12:00 en 16:00. Daarnaast is er iedere eerste vrijdag van de maand een dienst speciaal voor young adults, namelijk de DARE- events en komen we iedere woensdagavond in kleine groepjes samen bij onze connectgroepen. Wees van harte welkom bij een van deze samenkomsten!


Website

www.bestlifechurch.nl


Organisatie

Best Life College: snelgroeiende Bijbelschool in Utrecht

Pr. Bernhardplein 39-40

3555AL  UTRECHT

Website: www.bestlifechurch.nl
Agendatips