RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Fresh Conference: 'This is your season’.


Plaats

UTRECHT

Datum

zaterdag 22 juni 2019

Beschrijving

Wil jij er graag een dagje tussenuit?
Hou je van faith, fun, food and friendship?
Wil jij je laten inspireren door boeiende spreeksters?
Voel je welkom op de Fresh Conference voor vrouwen van Best Life Church. Deze opbouwende dag is op 22 juni van 10:00 tot 16:00 uur in de Jacobuskerk in Utrecht. Thema is: This is your season’.

Spreeksters zijn Joyce Wilkinson van Hillsong Berlijn en Helen Berhane. Helen, een zangeres, zat jarenlang onder afschuwelijke omstandigheden opgesloten in een zeecontainer vanwege haar geloof. Ondanks martelingen bleef ze trouw aan haar keuze. Laat je inspireren door haar verhaal. Helen zingt ook een lied dat ze tijdens haar gevangenschap vaak zong om zichzelf en haar medegevangenen te bemoedigen.
Joyce Wilkinson runt samen met haar man Mark de bekende Hillsong Church Berlijn. Zij spreekt over het thema van de conferentie, ‘This is your season’. Ze heeft geweldige tips voor het leiden van een liefdevol en gezegend leven.

Geniet van een opbouwend dagje uit met fantastische spreeksters, geweldige ontmoetingen, leuke verrassingen en lekkere hapjes en drankjes. Schaf snel je tickets à € 12,50 aan op www.evenbrite.nl


Toegangsprijzen

Schaf snel je tickets à € 12,50 aan op www.evenbrite.nl


Website

www.bestlifechurch.nl


Organisatie

Fresh Conference: 'This is your season’.

Pr. Bernhardplein 39-40

3555AL  UTRECHT

Website: www.bestlifechurch.nl
Agendatips