RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Mad Science Zomerkamp


Plaats

UTRECHT

Datum

maandag 19 augustus 2019 - donderdag 22 augustus 2019

Beschrijving

In de zomervakantie kunnen kinderen van 7-11 jaar op avontuur met Mad Science. Geen dag is hetzelfde bij het Crazy Kamp. Leer over technische structuren en bouw de stevigste brug en katapult. Experimenteer met licht en geluid, door het maken van een chemische zaklamp en filmgeluiden. Word een echte geheim agent en breek in via een laser labyrint. En test welk gebouwde vliegtuig het verst kan vliegen.

Met zo'n 15 verschillende activiteiten per dag hoef je je niet te vervelen! Lekker veel doen, dan is leren het leukst! Kamp is tussen 9.00-16.00 uur op onze mooie locatie. Slapen doe je lekker thuis. Tijdens het experimenteren is er alle tijd om gek te doen met de professors en (buiten) te spelen met je nieuwe vrienden. 's avonds kan je thuis gewoon door met de gekregen experimenten.

Proefjes doen is leuk, maar in jouw eigen labjas met gave materialen werken is pas écht wetenschap. Ga dus aan de slag als een echte wetenschapper tijdens een te gekke Mad Science zomerkampweek! Bekijk het digitale magazine op http://magazine.mad-science.nl/zomerkamp en schrijf je in voor de week van jouw keuze. Prijs is 185,- voor vier dagen, inclusief thuisexperimenten, professionele begeleiding, lunch, drinken, tussendoortjes, labjas, keycord en andere take homes.

Toegangsprijzen

185,- voor vier dagen

Website

Zomerkamp online magazine


Organisatie

Mad Science Zomerkamp

Van Swindenstraat 129

3514XR  UTRECHT

Website: Zomerkamp online magazine
Agendatips