RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Mannen & Seks


Plaats

UTRECHT

Datum

donderdag 27 juni 2019

Beschrijving

Presentatie: Mannen & Seks
Donderdag 27 juni 2019
Tijd: 20:45-22:15 (inloop vanaf 20:30)
Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht
Kaarten à 5,00€ via www.praktijkvoormannen.nl , www.midzomergracht.nl of op de avond zelf bij Kargadoor (s.v.p. contant betalen)

In het kader van het Midzomergracht Festival 2019 zal Jeremy Heshof, therapeut en trainer van Praktijk voor Mannen, de aanwezigen een uniek kijkje geven in de gesprekken die hij voert met mannen in zijn eigen praktijk.

Onderwerpen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld vreemdgaan, twijfels over seksuele voorkeur, fetisj, pornoverslaving, conversietherapie, homoseksualiteit en geloof, seksueel misbruik, burn-out klachten en erectieverlies. Hoe ga je als man om met het feit dat je man (of vrouw) je heeft verlaten voor een ander? En wat houdt de behandeling met het ‘Vat van Zelfwaardering’ bij een laag zelfbeeld in? Ook bespreekt hij relatietherapie (bij man/man en man/vrouw koppels) en zal EHBO-tips bij relatiestress delen.

Tijdens deze interactieve avond zal Jeremy deze thema’s bespreekbaar maken onder andere met behulp van recente filmfragmenten die hem hebben geraakt, verbaasd of doen lachen. Deze worden vertoond en vervolgens door hem nabesproken. De fragmenten zijn (soms) expliciet en dat maakt de avond enkel toegankelijk voor volwassen mannen én vrouwen. Wel wordt een open houding t.o.v. seksuele diversiteit verwacht van de aanwezigen.

Wordt het een beladen avond gezien deze onderwerpen? Zeker niet, deze avond zal in het teken staan van positivisme en inspiratie.

Ook is er gelegenheid om Jeremy via een vragenbox anoniem vragen te stellen die hij -na de pauze- zal beantwoorden tijdens de presentatie.

Jeremy is openminded, humorvol en een voorstander van (seksuele) gelijkheid tussen mannen en vrouwen, homoseksuelen en heteroseksuelen. In het kader daarvan is hij ambassadeur van de organisatie ‘Emancipator’. Ook hier zal hij over vertellen.

Laat je verrassen en inspireren over mannen en seksualiteit/intimiteit!

Toegangsprijzen

5€

Website

Praktijk voor Mannen


Organisatie

Mannen & Seks

Oudegracht 36

3511AP  UTRECHT

Website: Praktijk voor Mannen
Agendatips