RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Kindervoorstelling Bang Mannetje (4+)


Plaats

UTRECHT

Datum

zondag 7 juli 2019

Beschrijving

Een vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. In een intieme sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje. Tickets a €8 zijn te koop via metaalkathedraal.nl/tickets.

Bang Mannetje is voor alles bang. Bang om de straat op te gaan in zijn lievelingsbloemenbroek, bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker en bang voor spoken onder zijn bed. De toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje, maar dan moet hij wel eerst de draak, de spin en de heks in het wilde woeste woud trotseren! Gaat het hem lukken om de toverboom te vinden? Herkenbaar voor iedereen van klein tot groot, die weleens bang is...

Over Joes
Joes is op dit moment in theaters in Nederland en België te zien met haar twee solovoorstellingen Dikkie Dik en de taart en haar nieuwste voorstelling Bang Mannetje. Haar voorstellingen zijn bewerkingen van populaire prentenboeken. Samen met Dirk Scheele is ze te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting DOEN en gemeente Utrecht.

Toegangsprijzen

Tickets zijn verkrijgbaar via metaalkathedraal.nl/tickets. Een ticket kost €8,00 en is geldig voor zowel kinderen als volwassenen. Indien beschikbaar zijn er ook aan de deur tickets te koop zijn.

Website

Metaal Kathedraal


Organisatie

Kindervoorstelling Bang Mannetje (4+)

Rijksstraatweg 20

3545NA  UTRECHT

Website: Metaal Kathedraal
Agendatips