RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Oldtimerdag De Bilt


Plaats

DE BILT

Datum

zaterdag 14 september 2019

Beschrijving

Op 14 september 2019 vindt de 9de Oldtimerdag op de Dorpsstraat in De Bilt plaats, deze keer nog wat groter dan vorig jaar.

In de ochtenduren vindt een toerrit plaats en 's middags worden de oldtimers geshowd aan het publiek. De tocht is ongeveer 75 km. U kunt tijdens deze tocht genieten van de mooie plekken die Midden-Nederland te bieden heeft. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer. Dit jaar zijn er twee starts van de toerit. De eerste start is om 10.30 uur en de tweede start is om 12.30 uur. Bent u in het bezit van een oldtimer en wilt u meedoen aan deze dag, dan kunt u zich inschrijven op www.oldtimerdagdebilt.nl.

Heeft u geen oldtimer, maar wilt u toch meerijden. Koop dan een kaartje voor Bus27 of Bus316. Om 10.30 uur en 12.30 uur kunt u meerijden met toertocht van 75 km. 's Middags is er een kleinere tocht van 30 km door de Gemeente De Bilt. Kaartjes kosten respectievelijk € 10,- en € 5,- en zijn te bestellen via ons webiste.

Één van de deelnemers van vorig jaar zei "We hebben vorig jaar enorm genoten en doen dit jaar ook weer graag mee. Het was vorig jaar goed georganiseerd met een mooie route. Organisator De Rooij: "Ook dit jaar hebben we weer een mooie route uitgezet langs de mooiste plekjes in onze regio".

Meer informatie: www.oldtimerdagdebilt.nl


Website

Oldtimerdag De Bilt


Organisatie

Oldtimerdag De Bilt

Dorpsstraat vo Steenstraat, 70

3732BT  DE BILT

Website: Oldtimerdag De Bilt
Agendatips