RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Knoop jouw eigen macraméarmband!


Plaats

UTRECHT

Datum

zaterdag 12 oktober 2019

Beschrijving

Het is hoogzomer!
Je hebt zeeën van tijd om-al luierend op het strand-je hoofd te legen. Als woeste golven komen nieuwe ideeën omhoog.
Voor je het weet dwarrelen bruine, gele en oranje bladeren in het rond! Evenals jouw creatieve ideeën die gedurende de zomermaanden door jouw hoofd spookten!

Opeens, opeens beginnen die ideeën lumineuzer te worden. Je ziet het licht. Je wordt geprikkeld om nieuwe creatieve talenten te ontdekken. Tijd om door het gure natte herfstweer erop uit te gaan! In oktober staan sieradenworkshops voor beginners op het programma! Alle sieradenworkshops worden in Buurthuis de Musketon gehouden.

Kom je ook van de bank af, om gezellig aan te schuiven en mee te doen?


Zaterdag 12 oktober 2019 van 15.45 -17.15 uur
Tijdsduur: 1,5 uur

Ben jij nieuwsgierig naar hoe al die prachtige macraméarmbanden worden gemaakt?
Maar je twijfelt aan jezelf of jij dat óók kan. En of jij daar wel talent voor hebt. Of vind je het eng om uit jouw comfortzone te stappen om iets nieuws te leren?

Dan kan ik jou alvast verklappen dat het helemaal niet zo moeilijk is, als dat het lijkt! En alles behalve eng! In deze 1,5 uur durende workshop leer ik jou stap voor stap hoe je macramé toepast. En ga je zelf aan de slag! Eveneens is het een workshop op beginnersniveau; dus hoef je niet te verwachten dat jouw creatie er perfect uit moet zien! Want oefening baart kunst!

Wie kunnen hieraan deelnemen?

• Kinderen vanaf 10 jaar oud
• Volwassenen
• Groepsgrootte: min. 8 max. 10 deelnemers.

Annuleringen
Annuleringen van sieradenworkshops dien je, uiterlijk 2 weken voor de sluitingsdatum, aan Kreatrees schriftelijk door te geven. En wordt het gefactureerde bedrag geretourneerd. Op alle annuleringen, die na de sluitingsdatum zonder gegronde redenen schriftelijk worden doorgegeven, vervalt de restitutie.

Boekingen offline
Indien je op een fysieke verkooppunt van Kreatrees een workshop wilt boeken, bijvoorbeeld een markt of opendag op de desbetreffende locatie, dien je dit ter plekke af te rekenen. Dit kan zowel contant als via pintransacties. Hiervoor wordt
€ 4,00 administratie kosten per persoon in rekening gebracht.

Wat neem je na afloop mee naar huis?
Na deze workshop neem je zowel jouw zelfgemaakte creatie mee naar huis als een rugzak vol nieuwe toepasbare vaardigheden om voortaan zelf macraméarmbanden te knopen. Indien het jou niet lukt om tijdens deze workshop jouw creatie niet af te krijgen, dan mag je de benodigde materialen-met uitzondering van de gereedschappen en het macramébord- mee naar huis nemen om het thuis af te maken. Bovendien krijg je een handleiding mee waarin de macramétechniek stap voor stap wordt uitgelegd.

Aanmelden?
Tot 27 september kun je je hiervoor aanmelden, via mijn webshop door de volgende link te klikken: https://www.kreatrees.nl/a-56742982/groepsworkshops-sieraden-maken-voor-beginners-najaar-2019/zaterdag-12-oktober-2019-van-15-45-17-15-uur/!
Wees er snel bij want VOL=VOLToegangsprijzen

Prijs p.p.: € 48,00 incl. BTW, locatiehuur en materiaal.
Exclusief consumptieWebsite

Kreatrees


Organisatie

Knoop jouw eigen macraméarmband!

Hondsrug 19

3524BP  UTRECHT

Website: Kreatrees
Agendatips