RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Cirque Moustache in Leidsche Rijn met BRAVOURE!


Plaats

LEIDSCHE RIJN

Datum

donderdag 29 augustus 2019 - vrijdag 30 augustus 2019

Beschrijving

Dit jaar reist Cirque Moustache alweer voor de 7e keer door Nederland voor een zomertour. In de voorstelling Royale bereiden de circusartiesten en het publiek zich voor op het hoogstaand bezoek. Poets je schoenen, trek je netste kleren aan en oefen alvast een buiging!

Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan en workshops
Cirque Moustache reist door Nederland met een prachtige circustent. Ook gaan er klassieke circuswagens mee op tour en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud, sideshows met de meest wonderbaarlijke verschijningen, en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Op sommige locaties worden ook workshops gegeven, zodat kinderen in 2 uur tijd worden klaargestoomd om als circusartiest een echt optreden voor de ouders te geven!

Praktische informatie
De tour van Cirque Moustache start op 9 juli in Goes en eindigt op 1 september in Utrecht. Op 20 plekken door het hele land, van Utrecht tot Brabant en de Achterhoek, is de voorstelling te zien. De volledige speellijst staat op de website van Cirque Moustache. Kaartjes voor de voorstelling zijn 11 euro per stuk. Dit is inclusief de spelletjes van de Kinderkaravaan. Kaarten zijn te koop op de website van Cirque Moustache: www.cirquemoustache.nl. www.circussnor.nl


Toegangsprijzen

Kaartjes voor de show kosten € 11,-
Voor de show en in de pauze kan iedereen gratis spelen bij de Kinderkaravaan.
Groepen boven de 10 personen p.p. € 9,- (met de code “groepskorting”)

Website

Cirque Moustache


Organisatie

Cirque Moustache in Leidsche Rijn met BRAVOURE!

Akkrummerraklaan 131

3544TS  LEIDSCHE RIJN

Website: Cirque Moustache
Agendatips