RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller


Plaats

UTRECHT

Datum

zondag 29 september 2019

Beschrijving

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Utrecht. Op zondag 29 september neemt verteller Bastiaan de Zwitser van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de Domstad.

Wie met Bastiaan door Utrecht wandelt, loopt bijzondere personages tegen het lijf. Geniale bouwmeesters bijvoorbeeld, met wie het slecht afloopt. En vrome vrouwen die kiezen voor een bestaan als kluizenares in de muur van de kerk. Zelfs de duivelse geesten uit de stadsgeschiedenis laten van zich horen. Dwalend door de oude bisschopsstad wekt Bastiaan het ene na het andere sterke verhaal tot leven. Zo leert u de diepste geheimen van Utrecht kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 29 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).


Toegangsprijzen

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Website

www.storytrail.nl


Organisatie

Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

Domplein 29

3512JE  UTRECHT

Website: www.storytrail.nl
Agendatips