RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Mind-Walk avond in Wijk bij Duurstede


Plaats

WIJK BIJ DUURSTEDE

Datum

dinsdag 3 september 2019

Beschrijving

Dinsdag 3 september vindt weer een Mind-Walk avond plaats in Wijk bij Duurstede. Een mooie gelegenheid om op een gewone zomeravond kennis te maken met Mind-Walk, mindful wandelen, en te genieten van rust en ontspanning.

Mind-Walk is wandelen met aandacht voor jezelf en de omgeving. In een groep van maximaal 10 personen wandelen we, in onze eigen gemeente Wijk bij Duurstede, onder begeleiding van een gecertificeerd Mind-Walk-trainer. Je maakt kennis met mindful wandeltechnieken en daarnaast wordt de wandeling onderbroken voor kleine ontspannings- en bewegingsoefeningen (met invloeden uit o.a. yoga en tai chi). Ook ademhalingsoefeningen en meditatie in de buitenlucht maken onderdeel uit van deze ontspannende activiteit.

Het thema van de Mind-Walk avond is: waarnemen, zonder oordeel. Kun je dat nog? Tegenwoordig wordt vaak gevraagd om een mening of oordeel; middels een enquête, referentie of indirect via duimpjes en hartjes op social media. Weet jij nog hoe het is om iets te laten zijn, zonder daar een mening of oordeel over te (hoeven) hebben? Gewoon weer eens goed te kijken naar wat zie ik nu? Wat hoor ik nu? Kom dit ervaren tijdens de Mind-Walk avond op 3 september.

De Mind-Walk avond start om 19.30 uur en duurt circa 75 minuten. Na afloop is er koffie en thee. Er is plaats voor maximaal 10 personen en de kosten zijn € 13,50 p.p.

Mind-Walk is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.
Er worden meer eenmalige wandelingen aangeboden en ook 5- en 10-weekse trainingen in Wijk bij Duurstede en Doorn.

Voor meer informatie, data, locaties of aanmelden kun je een mail sturen naar: welkom@mindmecoaching.nl of een kijkje nemen op www.mindmecoaching.nl.


Toegangsprijzen

€ 13,50 p.p.

Website

mindmecoaching.nl


Organisatie

Mind-Walk avond in Wijk bij Duurstede

Kotter 1

3961KP  WIJK BIJ DUURSTEDE

Website: mindmecoaching.nl
Agendatips