RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller


Plaats

UTRECHT

Datum

zondag 15 september 2019

Beschrijving

Op zondagmiddag 15 september neemt verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee op een Storytrail stadswandeling door Utrecht. Onderweg vertelt hij de sagen en legenden van de Domstad. Zijn het waar gebeurde verhalen of zijn het verzinsels? Dat is de vraag!

In Utrecht wemelt het van de prachtige kerken, grachten en straten. Maar achter en onder al die oude stenen liggen bijzondere verhalen verscholen. Verhalen over heiligen en heksen, over stoere Vikingen en bange Utrechters, over een steenrijke jonkheer vol grappen en een sobere Paus vol vroomheid. Zijn het Broodje Aap verhalen, ontsproten aan de dikke duim van de Utrechters? Of zijn de verhalen, hoe bizar ook, misschien toch echt gebeurd? Feit of fictie, dat is de kwestie. Ga mee met verteller Godefridus en oordeel zelf!

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 15 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).


Toegangsprijzen

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Website

www.storytrail.nl


Organisatie

Domplein 29
3512JE  UTRECHT
Website: www.storytrail.nl
|

Agendatips