RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Internationale Pianoseries met Ketevan Sharumashvili


Plaats

BILTHOVEN

Datum

zondag 6 oktober 2019

Beschrijving

De Georgische toppianiste Ketevan Sharumashvili gaat een concert geven in Theater het Lichtruim in Bilthoven. Naast haar fenomenale techniek blinkt de charismatische pianiste vooral uit door haar enorm diepgaande spel.

Ketevan is meervoudig prijswinnares van internationale pianocompetities. Ze genoot een indrukwekkende studie in vier landen die zij in 2015 afsloot bij Jan Wijn in Amsterdam.
Ook volgde ze Masterclasses bij meesterpianisten waaronder Paul Badura-Skoda, Tamás Vásáry en Boris Berman die allen onder de indruk waren van haar eigen gevoelige spel en virtuositeit.

In 2017 heeft Ketevan zich in ons land gevestigd en is hard op weg door te breken naar het grote publiek. Zo was ze eerder dit jaar één van de hoogtepunten van het CityProms Festival in Leeuwarden.
Voor haar recital in Theater Het Lichtruim heeft de bijzondere pianiste een uiterst aantrekkelijk en uitdagend programma samengesteld waarin alle facetten van haar meesterschap aan bod gaan komen. U gaat luisteren naar werken van onder andere Liszt, Bach en Ginastera.

zondag 6 oktober 15.00Toegangsprijzen

18 euro

Website

www.ketisharu.com


Organisatie

Theater Het Lichtruim - Planetenplein 2
3721LH  BILTHOVEN
Website: www.ketisharu.com
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.