RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Leuke cursusgroep ‘Zingen in een Vrouwenkoor’ - overdag


Plaats

HOUTEN

Datum

woensdag 25 september 2019 - woensdag 22 januari 2020

Beschrijving

HOUTEN – Volwassenen die graag overdag willen zingen kunnen in september weer instromen bij de cursusgroep ‘Zingen in een Vrouwenkoor’ van het Houtens Muziek Collectief. In 15 lessen werken we aan het mooi samenzingen van meerstemmige liederen. Het is een gevarieerd repertoire, zowel klassiek als lichter genre.
Aan de orde komen zuiverheid, ontspanning en specifieke klankvorming in een vrouwenkoor. In de groep heerst een gezellige en betrokken sfeer. De deelnemers zingen voor hun eigen plezier en stemvorming, daarom is optreden bij deze cursus geen doel.
De lessen zijn op woensdagochtenden om 10:00-11:30 uur in Wijkcentrum Schoneveld. Na de vaste 15 cursusweken zijn er twee gratis inhaallessen mogelijk voor deelnemers die tussentijds op vakantie waren. Ervaring is wenselijk, maar beginners kunnen zich ook aanmelden voor een proefles en eventueel een stemtest doen. De eerste les is op 25 september. Voor aanmelding en nadere informatie of proefles: www.arion-muziek.nl of bij de docente Astrid Bleys, telefoon 06-552 65 943.


Toegangsprijzen

Cursusbedrag: 47,99 euro per maand.

Website

Arion Muziek


Organisatie

Zonnehout 36
3991MX  HOUTEN
Website: Arion Muziek
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.