RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller


Plaats

AMERSFOORT

Datum

zaterdag 28 september 2019 - zaterdag 6 oktober 2029

Beschrijving

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Amersfoort. Op zaterdagmiddag 28 september en zondagochtend 6 oktober nemen de vertellers van theatergezelschap Stadsavonturen hun publiek mee naar het roemruchte verleden van de Keistad.

Wie met verteller Bastiaan de Zwitser of verteller Louise Wandelaar door de geschiedenis van Amersfoort loopt, ontmoet de vreemdste personages. Heksen, spoken en doortrapte boeven bijvoorbeeld. Maar ook deftige notabelen. En natuurlijk de enige echte Amersfoortse Keitrekkers. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad beleeft u het ene na het andere sterke verhaal. Zo leert u de geheimen van Amersfoort kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Amersfoort begint op zaterdag 28 september 2019 om 14.00 uur (verteller: Bastiaan de Zwitser) en op zondag 6 oktober 2019 om 11.00 uur (verteller: Louise Wandelaar). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).


Toegangsprijzen

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Website

www.storytrail.nl


Organisatie

Vertrek: Hof
3811CJ  AMERSFOORT
Website: www.storytrail.nl
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.