RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Ecstatic Dance in Schalkwijk


Plaats

SCHALKWIJK

Datum

woensdag 2 oktober 2019

Beschrijving

Vanaf 2 oktober kan ook Schalkwijk genieten van een maandelijkse Ecstatic Dance: de wereldwijde danstrend van dit moment. Een dans die niet draait om danspasjes, maar om het laten bewegen van je lichaam door de muziek.

Ecstatic Dance is een manier om via beweging uiting te geven aan hoe jij je voelt. Of dat nou blij is of minder blij. Gepraat wordt er niet op de dansvloer; al het contact dat je hebt vindt plaats via dans. Body language is de taal die gesproken wordt. Ecstatic Dance is voor alle leeftijden en daarnaast zijn de avonden alcohol- en drugsvrij, waardoor alle dansers de volgende ochtend weer fris kunnen opstaan.

Dansen als sport
DJ Bravon (Bravon van Zutphen) - een bekende DJ in de conscious scene - ontdekte jaren geleden de voordelen van Ecstatic Dance en haalt samen met Natascha van Achterbergh de dans naar Schalkwijk. “Zelf ontdekte ik hoe bevrijdend is om gewoon te dansen zoals je lichaam wil. Daarom deel ik deze dans graag. Je kunt natuurlijk jezelf trainen in de sportschool, maar dansen is voor veel mensen een sport die ze veel makkelijker volhouden. Je staat tijdens het dansen misschien niet met zware gewichten te zwaaien, maar bijna ongemerkt train je bijna al je spieren. Daarnaast is ook nog eens super leuk en je ontmoet fijne mensen.”

Praktische info
Eerste editie: 2 oktober 2019, 19:00 - 22:00u in de Wiese, De Wiese 2 in Schalkwijk.
19:00 uur inloop & thee
19:30 Inleiding - Natascha
20:00 Ecstatic Dance journey - DJ Bravon
22:00 Afsluiting - Natascha
Tickets: https://edmn.nl/

Toegangsprijzen

15 euro p.p.

Website

Ectatic Dance Midden-Nederland


Organisatie

De Wiese 2
3998MD  SCHALKWIJK
Website: Ectatic Dance Midden-Nederland
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.