RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

BuitenGewoon in Amersfoort


Plaats

AMERSFOORT

Datum

zaterdag 7 december 2019

Beschrijving

Dames en heren, jongens en meisjes, welkom! Ik wil u graag van te voren waarschuwen. Wat u hier zo meteen gaat zien, kan als zeer schokkend worden ervaren. Ik vraag u niet te gillen. Maak geen oogcontact. En blijf in uw stoelen zitten. Dat is voor uw eigen veiligheid…

BuitenGewoon is de nieuwe voorstelling van Stut Theater en speelt zich af in het circus. Sterker nog, u bent van harte welkom bij een freakshow waar u ongegeneerd naar excentriekelingen en buitenbeentjes kunt loeren. U zult dankbaar zijn als u ze ziet, dat u gewoon normaal bent.

De voorstelling wordt gespeeld door vijf mensen die het gevoel hebben dat ze er niet bij horen en buiten de maatschappij leven. Zij bevragen de inclusieve samenleving door eigen verhalen en ervaringen te delen. Bijvoorbeeld Corrie die een fysieke beperking heeft en zich daardoor vaak onhandig voelt. Of Anton die tegen vooroordelen aanloopt omdat hij Surinaams is.

BuitenGewoon gaat dit najaar op tournee langs allerlei wijktheaters en buurthuizen. Op zaterdag 7 december om 20.00 uur Cultuurboerderij De Nieuwe Erven in Amersfoort.


Toegangsprijzen

Toegang is €10 (U-pas/65+/CJP €5) via www.stut.nl. Wilt u graag komen, maar is een kaartje te duur of u wilt een groep meenemen, aarzel dan niet om contact op te nemen via reserveren@stut.nl of 030 2311801.

Website

www.stut.nl


Organisatie

Heiligenbergerweg 144
3816AN  AMERSFOORT
Website: www.stut.nl
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.