RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Mind-Walk special in Utrechtse Heuvelrug


Mind-Walk special in Utrechtse Heuvelrug

Plaats

DOORN

Datum

zaterdag 23 november 2019

Beschrijving

Op zaterdag 23 november vindt een Mind-Walk special plaats op de Utrechtse Heuvelrug; een combinatie van wandelen, mindfulness en bewegingsoefeningen. Deze Mind-Walk special staat in het teken van compassie nu de drukke decembermaand eraan komt. Hoe ga je om met alle verwachtingen die bij deze maand horen? Verwachtingen van anderen maar ook van jezelf. Hoe kun je met compassie naar anderen en naar jezelf kijken zodat deze maand ook een maand van genieten wordt? Hoe blijf je in evenwicht?

Mind-Walk is mindful wandelen in een kleine groep, maximaal 10 personen, onder begeleiding van een gecertificeerd Mind-Walk-trainer. Je maakt kennis met mindful wandeltechnieken en daarnaast wordt de wandeling onderbroken voor kleine ontspannings- en bewegingsoefeningen (met invloeden uit o.a. yoga en tai chi) die aandacht hebben voor het thema Compassie. Ook ademhalingsoefeningen en meditatie in de buitenlucht maken onderdeel uit van Mind-Walk.

Mind-Walk is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. Mind-Walk special is inclusief lunch. Voor meer informatie of aanmelden kijk op www.mindmecoaching.nl.

Praktische informatie Mind-Walk special
• Datum: zaterdag 23 november 2019
• Tijdstip: 10.00 – 15.30 uur
• Startlocatie: Landgoed Zonheuvel, Doorn
• Tarief: € 55,00 incl. lunch
• Info / aanmelden: welkom@mindmecoaching.nl of via https://www.mindmecoaching.nl


Toegangsprijzen

€ 55,- incl lunch

Website

mindmecoaching.nl


Organisatie

Amersfoortseweg 98
3941EP  DOORN
Website: mindmecoaching.nl
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.