RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Back to Oz 8+


Plaats

UTRECHT

Datum

donderdag 19 december 2019 - zondag 29 december 2019

Beschrijving

Als in de tv studio de uitzending van het weerbericht alles op hol slaat, belandt weervrouw Doortje (Naomi van der Linden) plotseling in de onvoorspelbare wereld van Oz. Met haar nieuwe vrienden Blik, Stro en Leeuw, gaat ze op zoek naar de GROTE OZ en trotseren ze de gevaren van de Gele Steenweg. Maar komt ze daar ooit nog terug?

Dit jaar is het precies 100 jaar geleden dat Frank L. Baum overleed, de schrijver van The Wizard of Oz. De gelijknamige filmklassieker met Judy Garland als Dorothy, is één van de meest bekeken films ooit. Het is in de loop der jaren een iconisch verhaal geworden en heeft bewezen dat elke generatie er zijn eigen tijd op kan projecteren.

Back to Oz is een unieke combinatie van live film, theater en muziek. Met een nieuwe tekst van Don Duyns gebaseerd op de boeken over Oz, een spetterende band met muzikanten van K.O.Brass en Slagwerk Den Haag, een cameraman op de vloer die voor live videobeelden zorgt en een cast van negen acteurs die moeiteloos schakelt tussen spel, zang en camerawerk. Kortom, origineel muziektheater waar je met meer hart, verstand en moed uit komt!Toegangsprijzen

Eerste rang: 26,50
Tweede rang: 22,50
Derde rang: 16,50
Kinderen t/m 18 jaar: 10,00

Website

Het Filiaal theatermakers


Organisatie

Lucasbolwerk 24
3512EJ  UTRECHT
Website: Het Filiaal theatermakers
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.