RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller


Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

Plaats

UTRECHT

Datum

zondag 27 oktober 2019

Beschrijving

In de lange geschiedenis van Utrecht wemelt het van de prachtigste verhalen: over boeven, weldoeners, heiligen en kluizenaars. U kunt die verhalen zelf meemaken tijdens de Storytrail stadswandeling op zondag 27 oktober. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids.

Een gewone stadswandeling is het niet die verteller Bastiaan u laat beleven. Verwacht geen overvloed aan jaartallen en architectonische feitjes. Bastiaan is meer een man van meeslepende verhalen. De ene na de andere ongelooflijke geschiedenis brengt hij voor u tot leven. Dwalend door de binnenstad kunt u genieten van de mooiste sagen en legenden uit de Utrechtse historie. Bastiaan brengt die verhalen met humor en passie: een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 27 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).


Toegangsprijzen

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Website

www.storytrail.nl


Organisatie

Domplein 29
3512JE  UTRECHT
Website: www.storytrail.nl
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.