RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Jazz around the Corner met Peter Beets


Jazz around the Corner met Peter Beets

Plaats

DOORN

Datum

vrijdag 8 november 2019

Beschrijving

De stichting 'Vrienden van de Maartenskerk' organiseert op vrijdag 8 november om 20:00 uur in de Maartenskerk in Doorn 'Jazz around the corner’ met Peter Beets. Samen met Marius Beets (contrabas) en Tim Hennekes (drums) zal hij in dit ‘Gershwin-jaar’ op 8 november repertoire van de componist ten gehore brengen.

Jazzpianist Peter Beets is een artiest met wereldfaam en wordt bewonderd om zijn virtuoze, razendsnelle spel, dat herinneringen oproept aan zijn idool Oscar Peterson. Dit voorjaar is zijn nieuwe album uitgekomen: ‘Our Love Is Here To Stay- Gershwin Reimagined.’ Klassieke muziek, blues, jazz, latin, volksmuziek: Alles zit in de muziek van George Gershwin! Gershwin verbindt werelden, versmelt kunst en entertainment, brengt de artiest en de luisteraar bij elkaar, verbindt generaties en verbroedert culturen. Gershwin heeft tijdloze kunst naar de straat gebracht en toegankelijk gemaakt tot in de huiskamer. Werkelijk iedereen voelt zich verbonden met deze muziek, jong en oud, door alle lagen van de samenleving.

De stichting ‘Vrienden van de Maartenskerk’ heeft tot doel geld op te halen voor onderhoud voor het Rijksmonument de Maartenskerk in Doorn o.a. door het organiseren van culturele evenementen.
De toegangsprijs is €25,-, waarvan een deel ten goede komt aan het doel. Vrienden van de Stichting betalen € 22,50.
Ticketverkoop: www.vriendenvandemaartenskerk.nl Kerk open: Vanaf 19.30 uur , concert start 20.00 uur
Locatie: de Maartenskerk, Kerkplein 1 in Doorn


Toegangsprijzen

Tickets: €25,-.
Vrienden van de Stichting €22,50.

Website

Vrienden van de Maartenskerk


Organisatie

Kerkplein 1
3941HV  DOORN
Website: Vrienden van de Maartenskerk
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.