RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

StoryTrail Spookwandeling Utrecht


StoryTrail Spookwandeling Utrecht

Plaats

UTRECHT

Datum

donderdag 31 oktober 2019 - vrijdag 15 november 2019

Beschrijving

Nu de dagen donkeren en de nachten lengen, trekt verhalenverteller Bastiaan de Zwitser weer door de Utrechtse binnenstad met zijn vermaarde StoryTrail Spookwandeling. Wie met hem meegaat, ontmoet dolende geesten en sinistere schimmen. En als je pech hebt, loop je zelfs de Duivel tegen het lijf.

Verteller Bastiaan van theatergezelschap Stadsavonturen kent de Utrechtse sagen en legenden als geen ander. In zijn verhalen brengt hij eeuwenoude schurken, fantomen en misdadigers op meeslepende wijze tot leven. Je gaat op visite bij het meest angstaanjagende monster uit de stadsgeschiedenis, bent getuige van de bizarre moord op een oude burgemeester en hoort alles over het spook van de Domtoren. Sluip mee door de herfstnacht en beleef een avontuur dat je niet snel zult vergeten.

De StoryTrail Spookwandeling Utrecht begint op donderdag 31 oktober 2019 (Halloween) om 19.30 uur, en op vrijdag 1 en vrijdag 15 november om 20.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).


Toegangsprijzen

Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Website

www.storytrail.nl


Organisatie

Domplein 29
3512JE  UTRECHT
Website: www.storytrail.nl
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.