RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Familievoorstelling Jungle Zoek


Plaats

ZEIST

Datum

zaterdag 19 oktober 2019 - zondag 20 oktober 2019

Beschrijving

Theatervoorstelling “Junglezoek” met de neef van Freek
Op 19 en 20 oktober speelt toneelgroep Kwast de leuke familievoorstelling "Jungle Zoek"in Theater de Egeling in Zeist. In deze voorstelling word je meegenomen op reis door de jungle, waar van alles te beleven is. Zo maken we kennis met schildpad Max van Stappen, met Clarence de bange leeuw en zijn speciale vriend Timon. En natuurlijk met Jane, die al jaren in de jungle woont samen met haar trouwe tweevoeter papegaai Henry de VI. Maar als de neef van Freek op zoek gaat naar speciale dieren blijkt dat iedereen iets anders zoekt.
De liedjes blijven nog weken in je hoofd zitten. En met de speciale djembe-klanken van Kobadji waan je je helemaal in de tropen! Kom je ook kijken? Neem je vrienden mee, je opa, je buurvrouw of je gekke oom. Want naar het theater gaan is nog leuker als je samen gaat.
Deze spannende, grappige en ontroerende familievoorstelling was al eerder te zien in het Slottuintheater. Velen hebben daar deze zomer al van genoten in het prachtige openluchttheater. Nu speelt Kwast in de zaal van het Kunstenhuis aan de Egelinglaan nogmaals op 19 en 20 oktober om 13.30 en 16.00 uur.
Kaarten kosten slechts €6,50 en zijn aan de zaal verkrijgbaar. Info en reserveren via www.toneelgroepkwast.nl


Toegangsprijzen

6,50

Website

toneelgroepkwast


Organisatie

Egelinglaan 2b
3705TC  ZEIST
Website: toneelgroepkwast
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.