RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Don Quicot & de 7 Reuzen


Don Quicot & de 7 Reuzen

Plaats

AUSTERLITZ

Datum

zondag 3 november 2019

Beschrijving

DON QUICHOT EN DE 7 REUZEN
De verliefde ridder die alle problemen oplost en uiteindelijk het land bevrijdt van 7 reuzen is samen met zijn paard in het Beauforthuis. Zoals alle voorstellingen van AlweerZondag kan iedereen meespelen en is de voorstelling voor alle leeftijden.


ALWEER ZONDAG, ALWEER ZONDAG? WAT IS DAT TOCH MET DAT ALWEER ZONDAG!!
AlweerZondag is het meespeeltheater dat in het theaterseizoen zowat elke maand in het Beauforthuis te Austerlitz te zien is. Elke maand een nieuwe voorstelling. Onze voorstellingen zijn leuk, grappig, soms een beetje droevig, maar altijd een beleving om naar te kijken en om mee te doen.
Tijdens de voorstellingen worden kinderen geprikkeld om mee te spelen, waardoor er een interactief spel ontstaat. De optredens zijn niet alleen leuk voor kinderen. Ook ouders en grootouders hebben vaak het grootste plezier.

Kinderen die het spannend vinden kunnen de voorstelling natuurlijk lekker vanaf de schoot bij papa en mama meemaken en daarom zijn de voorstellingen eigenlijk geschikt van af ... tja ... nul jaar?

Ruth Riemersma en Ik, Ron Tuinenburg, vormen samen Alweer Zondag. Wij vinden kindertheater echt de leukste zondagochtend activiteit die we kunnen bedenken.
Naast het echte theaterwerk krijgen we steeds vaker het verzoek van scholen, BSO's en zorginstellingen om ook daar laagdrempelige interactieve voorstellingen te geven voor kinderen.

Alweer Zondag wordt regelmatig bijgestaan door bevriende muzikanten om de voorstellingen nog leuker te maken.

Toegangsprijzen

€6,00

Website

Beauforthuis


Organisatie

Woudenbergseweg 70
3711AB  AUSTERLITZ
Website: Beauforthuis
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.