RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Musical De Jantjes


Plaats

LEERSUM

Datum

vrijdag 29 november 2019 - zaterdag 30 november 2019

Beschrijving

Darthuizer Toneelvereniging speelt 29 en 30 november “De Jantjes”

Wegens het 70 jarig jubileum en het grote succes van 2007 komt de Darthuizer Toneelvereniging terug met de meest gespeelde Nederlandse musical ooit, De Jantjes.
Met onvergetelijke liedjes als ‘In de Jordaan’, ‘Wordt nooit verliefd’, ‘Dat zijn onze Jantjes’, ‘Nou tabé dan’ en natuurlijk ‘Omdat ik zoveel van je hou’. Het heerlijke verhaal, de onvervalste Amsterdamse humor, de onweerstaanbare liedjes, een fantastische cast staan garant voor een onvergetelijke avond theater. Mis het niet!
In het café van Tante Piet in de Amsterdamse Jordaan is het een komen en gaan. Blonde Greet, Toffe Jans, Mooie Leendert, zijn vrouw Doortje en de straatmuzikanten Na Druppel en De Mop komen dagelijks hun borreltje drinken en proberen ieder op eigen wijze iets van het leven te maken. Zo ook De Jantjes, Dries, Manus en Toon, net afgezwaaid uit het leger lukt het hen niet om hun leven op de rit te krijgen. Door intriges, verloren liefdes, geldproblemen en misverstanden besluiten zij Amsterdam de rug toe te keren en te vertrekken naar Nederlands Indië. En dramatisch afscheid aan de kade volgt. Als ze na jaren terugkeren is het feest in de Jordaan, maar er blijkt er veel veranderd!

Na de voorstelling van zaterdagavond zal er een after-party zijn met ras entertainer Patrick Willemse, dit feest is voor iedereen toegankelijk.


Toegangsprijzen

€12,50

Website

www.darthuizertoneel.nl


Organisatie

Hoflaan 29
3956ED  LEERSUM
Website: www.darthuizertoneel.nl
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.