RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

De 9e Open Bak


Plaats

AUSTERLITZ

Datum

dinsdag 26 november 2019

Beschrijving

DE 9E OPEN BAK
Presentatie: Mike Boddé, optredens van o.a. Brownie Dutch, Beste NL Song en Joia

Pianist Mike Boddé presenteert deze 9de editie van de Open Bak. Verder zijn er optredens van o.a. Brownie Dutch en Joia en twee jonge muzikanten laten hun eigen geschreven Nederlandstalige lied horen in de competitie De Beste NL Song.

Mike Boddé werkte als cabaretier en televisiemaker mee aan Kopspijkers, De Mike en Thomas Show en Podium Witteman. Maar hij is daarnaast ook begenadigd schrijver, theatermaker en (jazz)pianist.

Zanger, rapper en producer Brownie Dutch was een vaste factor in het programma Ali B Op Volle Toeren, waarin een rapper of r&b-zanger werd gekoppeld aan een Nederlandstalige artiest. Brownie komt optreden en jureert daarnaast de deelnemers van de Beste NL Song. Op 26 december staat hij met Eric Vaarzon Morel op de Beaufort-planken.

Ook de Open Bak huisband is weer van de partij, met ud-speler Haytham Safia (o.a. NO blues), Bart Soeters (bassist en bandleider), pianist Jeroen Thijsen (voorheen pianist van de Amsterdamse Open Bak), Mees Siderius (drums) en Roël Calister (percussie).

De Beste Nederlandstalige Song
> Meedoen? Klik hier voor meer info
Zes jongeren presenteren dit seizoen op de Open Bak hun eigen geschreven Nederlandstalige lied. Ze worden gecoached door de huisband en beoordeeld door een deskundige jury onder voorzitterschap van Harold K, bestaande uit Brownie Dutch, Vincent Bijlo, jongerenwerker Farid Bouchikhi, stadsdichter Diet Groothuis, singer/songwriter Joia en vaste Open Bak-bezoekers Herman & Liselot.

En er is meer, houd onze website en nieuwsbrief in de gaten!

De Open Bak wordt mogelijk gemaakt met steun van het Fonds voor Cultuurparticipatie en de Gemeente Zeist.

Toegangsprijzen

entree incl. pauzedrankje € 9,50
kortingsprijs € 7,50Website

www.beauforthuis.nl


Organisatie

Woudenbergseweg 70
3711AB  AUSTERLITZ
Website: www.beauforthuis.nl
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.