RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Superstijl


Plaats

UTRECHT

Datum

zaterdag 23 november 2019

Beschrijving

Stel: je gaat met een groep vrienden en vriendinnen op stap, je hebt veel zin om lekker te gaan dansen maar iedereen wil iets anders horen. Wat ga je dan doen? Opsplitsen is ongezellig maar de rest van de nacht muziek luisteren die jij helemaal niets vindt maakt je stapavondje ook niet perfect.

Het antwoord hierop is Superstijl! De avond waarbij jij elk kwartier kunt stemmen op wat voor muziek de DJ moet draaien. Al bijna 15 jaar trekken de Superstijl DJ’s door Nederland met hun unieke stemsysteem en overal is het feest!

Van ouderwetse happy hardcore tot dikke Nederhop, van lekkere meezingers tot discoknallers en van de vetste festival hits tot stevige rock-klassiekers: onze DJ’s zijn van alle markten thuis. Jij stemt erop, zij draaien het… Enige voorwaarde is natuurlijk wel dat de meerderheid van de stemmen op jouw favoriete stijl is uitgebracht! 😉

Nieuwsgierig? Of ken je het al en wil je er zeker bij zijn?! Dat kan! Op zaterdag 23 november staat Superstijl in De Helling om daar Uutje te trakteren op de fijnste plaatjes.

Toegangsprijzen

€9,50

Website

dehelling.nl


Organisatie

Helling 7
3523CB  UTRECHT
Website: dehelling.nl
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.