RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

KERSTCONCERT


Plaats

ZEIST

Datum

vrijdag 20 december 2019

Beschrijving

Zeister Mannenkoor geeft dit jaar weer een Kerstconccert. Dit concert vindt plaats op vrijavond 20 december a.s. in het “witte kerkje” van de Evangelische Broedergemeente aan het Zusterplein 12 in Zeist.
Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. Op het programma staan naast een mengeling van prachtige Engelse en Amerikaanse Christmas Carols, ook bekende werken van onder andere Berlioz, Saint Saëns, Mozart en Händel. Tevens kan men genieten van een viertal intermezzo’s van componisten als Caccini en Purcell. Ook zal het publiek weer bij dit concert worden betrokken.

Aan het concert wordt medewerking verleend door sopraan Sabine Kirsten en trompettist Peter van Dinther.
Wim Brunsveld zal het orgel bespelen. Ook zal de beschermheer van het koor, burgemeester drs. J.J.L.M. Janssen, traditie getrouw weer een bijdrage leveren..
Het koor wordt ondersteund door de vaste pianiste, Danielle Kok. De algehele leiding is in handen van de koordirigent Arie Perk.

Kaarten voor het concert zijn online verkrijgbaar vanaf 29 november a.s. vanaf 12.00 uur via: www.zeistermannenkoor.nl (link: kaartverkoop)
en bij de Zeister Muziekschool (middaguren).
Indien nog beschikbaar op de avond van het concert bij de ingang van de zaal.
Toegangsprijzen

€12,50

Website

www.zeistermannenkoor.nl


Organisatie

Zusterplein 12
3703CB  ZEIST
Website: www.zeistermannenkoor.nl
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.