RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller


Plaats

AMERSFOORT

Datum

zondag 15 december 2019

Beschrijving

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 15 december de laatste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Amersfoort. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser neemt zijn publiek mee door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Bastiaan de helden en schurken uit het stadsverleden op tot leven. De schalkse jonkheer Meyster, de ijverige keitrekkers en het spook dat rondwaart in de schaduw van de muurhuizen: tijdens deze stadswandeling kunt u hen allemaal tegenkomen. Ga mee en geniet van een fantastisch stadsavontuur dat u niet snel zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 15 december 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).


Toegangsprijzen

Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Website

www.StoryTrail.nl


Organisatie

Vertrek: Hof
3811CJ  AMERSFOORT
Website: www.StoryTrail.nl
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.