RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

optreden pianotrio SONOS


Plaats

RHENEN

Datum

zaterdag 7 december 2019

Beschrijving

Op 7 december a.s. vervolgt De Korenwinde het concertseizoen 2019 - 2020 met een optreden van het pianotrio SONOS. De drie leden van SONOS kennen elkaar van het Amsterdams Conservatorium.
Het Sonos Trio is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor kamermuziek en een sterke muzikale chemie onderling. Het pianotrio is voor de drie musici de ideale combinatie omdat de individuele instrumenten samen een perfecte balans vormen. Daarnaast is het repertoire voor pianotrio ongelofelijk rijk.

Caspar Vos studeerde piano bij Frank Peters aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem en bij Jan Wijn aan het Amsterdams Conservatorium. Hier ontmoette hij celliste Ketevan. Naast optredens als solist is hij ook een gepassioneerd kamermuziekspeler.
De Canadees-Chinese violiste Cordelia Paw ontving het felbegeerde Artist Diploma van de Yale School of Music. Cordelia studeert nu aan het Conservatorium van Amsterdam bij Vera Beths.
De Georgische celliste Ketevan Roinishvili behaalde in 2014 haar masters 'cum laude' bij Floris Mijnders aan het Amsterdams Conservatorium. Heel recent is haar debuut-cd uitgekomen: Nana, met daarop muziek afkomstig uit haar geboorteland Georgië, vergezeld door composities uit Turkije, Hongarije en Nederland.

Op het programma o.m. het prachtige, opzwepende čn melancholieke Dumky Trio van Antonín Dvořák.


Toegangsprijzen

▪ losse kaartjes vanaf 27 jaar € 18,-
▪ van 19 - 26 jaar € 12,-
▪ en tot en met 18 jaar gratis


Website

De Korenwinde


Organisatie

Beukenlaan 2
3911XK  RHENEN
Website: De Korenwinde
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.