RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Tekenen voor beginners


Plaats

WOERDEN

Datum

woensdag 22 januari 2020 - woensdag 1 april 2020

Beschrijving

Denk je dat je niet kunt tekenen, maar wil je het wel graag leren? Volg dan de cursus voor de beginnende artiest. Ook jij kunt leren tekenen, al heb je nog nooit een stukje houtskool vastgehouden!
In de beginnerscursus oefen je met de basisvaardigheden van het tekenen, zoals contrast, schaduwen, vormen. We gaan we aan de slag met harde en zachte materialen. We werken met houtskool en verschillende hardheden potlood. Na iedere les mag je jouw schetsen mee naar huis nemen en aan het eind van de cursus zal je zien dat je met sprongen vooruit bent gegaan!
Om thuis te kunnen blijven tekenen en schetsen en om aantekeningen te maken tijdens de lessen, raden we aan zelf een schetsboek of dummy te kopen. Je houdt zo alle informatie van de lessen overzichtelijk bij elkaar. Het formaat maakt niet uit, net wat je zelf het prettigste vindt.
De gemaakte tekeningen en schetsen in dit schetsboek bespreekt de docent individueel in de volgende les, zodat zij eventueel tips kan geven. Blijven oefenen is erg belangrijk, want oefening baart kunst!
De docent is grafisch vormgever en illustrator en woont en werkt in Woerden.Toegangsprijzen

Het gaat om zes lessen van 2 1/2 uur voor 145 euro.

Website

KunstaandenRijn.woerden


Organisatie

Van de Valk Boumanlaan 7
3446GM  WOERDEN
Website: KunstaandenRijn.woerden
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.