RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Zoom workshop: Gezinsbalans

Media, letteren, lezing, informatieve bijeenkomst


Plaats

De Bilt

Datum

woensdag 1 juli 2020

Samenvatting

Interactieve workshops waarin je samen met andere ouders in gesprek gaat en op zoek naar creatieve oplossingen die zorgen voor meer balans in je gezinsleven.

Beschrijving

De zorg voor je (jonge) gezin combineren met je werk en je sociale leven is een behoorlijke uitdaging. Het is een fase wat vaak als de drukste periode van je leven ervaren wordt. Als ouder dien je namelijk multifunctioneel te zijn en dat zorgt soms voor onrustige momenten voor jezelf én voor je gezin. Hoe houd je in deze hectische fase van je leven alle ballen in de lucht zonder er zelf aan onderdoor te gaan? Tijdens deze 1,5 uur durende workshop staat deze vraag centraal. Je gaat samen met andere ouders in gesprek en op zoek naar creatieve oplossingen die zorgen voor meer balans in je gezinsleven.
•Ontdek welke stressmomenten zorgen voor (on)balans in je gezin en leer hoe je invloed kunt uitoefenen op deze momenten.
•Laat je inspireren door handige en creatieve ideeën van andere ouders, zodat je thuis aan de slag kunt gaan met praktische en effectieve tips die passen bij jouw gezinssituatie.
•Ontmoet andere ouders en deel je ervaringen.

Zoom Workshop
Met Zoom kun je met elkaar videobellen. Net zoals bij een ‘normale workshop’ kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. De workshopbegeleider kan ook haar computerscherm delen waardoor er op die manier -ter ondersteuning van het thema- ook informatie gedeeld kan worden. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis.


Toegangsprijzen
Organisatie & locatie

zoom in vanuit je huis 2
3721LA  De Bilt
website »

Openingstijden: