RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Zomer Textiel Festival (creatief zomerkamp)

Overig


Zomer Textiel Festival (creatief zomerkamp)

Plaats

Leusden

Datum

maandag 20 juli 2020 - donderdag 23 juli 2020

Samenvatting

Van 20 t/m 23 juli kunnen jongens en meisjes van 8 t/m 17 jaar 4 dagen creatief aan de slag op het Zomer Textiel Festival.

Beschrijving

Een supergaaf creatief kamp vol workshops met diverse technieken zoals naaien, vilten, mode tekenen of schilderen, breien, weven, haken, tie dye en nog veel meer.

Er kan gewerkt worden met allerlei soorten materialen, machines en gereedschappen. Hoe gaaf is het als je zelf een stof kunt maken, jouw mode ontwerpen op papier en uitwerken op de paspop?
Aan de hand van de workshops bedenken en maken de kinderen werkstukken, bijvoorbeeld slippers en gympies pimpen, de favoriete tas ontwerpen, het gaafste zomershirt maken, knopen bewerken en het toepassen van andere kunstvormen.

Alle workshops en opdrachten zijn geschikt voor jongens en meisjes. Er is volop ruimte om de eigen creativiteit te ontwikkelen en plezier te hebben met elkaar.

Elke dag is er een programma van 8.30 uur tot 16.00 uur. De laatste dag is inclusief avondeten en wordt afgesloten met een presentatie voor familie, vrienden en kennissen.

Informatie en inschrijven via:
www.rabouwart.nl - info@rabouwart.nl - 06-27481413
www.modani.nl - info@modani.nl - 06-23564544

Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 180,00Organisatie & locatie

Olmenlaan 8
3833AV  Leusden
website »

Openingstijden: