RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Dialoog Terwijde: Het Nieuwe Ouder Worden

Media, letteren, lezing, informatieve bijeenkomst


Dialoog Terwijde: Het Nieuwe Ouder Worden

Plaats

Utrecht

Datum

vrijdag 10 juli 2020

Samenvatting

We willen allemaal ouder worden, maar hoe is dat in het nieuwe normaal? Praat er met ons en buurtgenoten over in onze eerste live dialoog bij Huiskamer Hof ít Spoor! (zal ook online via zoom plaatsvinden) en met aansluitende gezamenlijke lunch!

Beschrijving

Deze dialoog zal zowel OFFLINE als ONLINE plaatsvinden!
De eerste Utrecht in Dialoog live dialoog in maanden tijd.

We willen allemaal ouder worden, maar hoe is dat in het nieuwe normaal? Is je gevoel of idee over ouder worden veranderd door de Coronacrisis? Wat wil je meenemen uit deze Coronatijd en hoe zie je je toekomst, waar verlang je naar, wil en kun je doen, alleen en met elkaar om het nieuwe ouder worden gestalte te geven? Ontmoet oudere buurtgenoten in deze dialoog, i.s.m. DOCK Utrecht, en praat mee.

Op vrijdagochtend 10 juli gaan oudere buurtgenoten met elkaar in gesprek over het Nieuwe Ouder worden. Dat kan veilig online en in Huiskamer Hof ít Spoor met aansluitend een gezamenlijke lunch. Iedereen die ouder wordt is van harte welkom! Ook jonge ouderen! Deelname aan dialoog en lunch is gratis. Je kunt je aanmelden via onze website: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/nieuwe-ouder-worden/

Wil je graag meedoen maar nog niet live willen ontmoeten? Dan kun je ook meedoen online via zoom! Klik op de link hierboven voor meer informatie.

Toegangsprijzen
Organisatie & locatie

Operettelaan 629
3543BR  Utrecht
website »

Openingstijden: