RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sven Ratzke zingt Bowie

Muziek


Sven Ratzke zingt Bowie

Plaats

Utrecht

Datum

vrijdag 10 juli 2020 - zaterdag 11 juli 2020

Samenvatting

Dat Sven Ratzke een van de beste Bowie-vertolkers is, weten we sinds zijn show ‘Starman’ waarmee hij wereldwijd furore maakte. De tournee van Ratzkes nieuwste show ‘Where are we now’ werd uitgesteld, maar op deze avond kunt u toch genieten van enkele nummers uit deze show en nog niet eerder uitgevoerde songs van de grootmeester van de pop. Samen met pianist Christian Pabst duikt Sven in het universum van Bowie en ontrafelen zij zijn nummers. Kom genieten tijdens deze zomerspecial van Ratzkes favoriete Bowie-nummers in een intieme setting.

Beschrijving

Midden in de tournee van Ratzke’s nieuwste Bowie-show Where Are We Now, werd alles stil gelegd. De show waarmee hij daarvoor al voor uitverkochte zalen in Berlijn en New York had gespeeld, zou hij oorspronkelijk aanvankelijk begin april in de Stadsschouwburg Utrecht spelen. Maar ook dat feest ging niet door. Lang treuren doet Ratzke niet. De show van Where Are we Now wordt volgend jaar alsnog gespeeld, maar nu komt hij eerst vrijdag 10 en zaterdag 11 juli terug naar Utrecht voor een speciaal gemaakt Bowie-programma in de Stadsschouwburg Utrecht. En wel twee keer op een avond, zodat iedereen van de beste nummers van David Bowie kan genieten.

Dat Sven Ratzke een van de beste Bowie-vertolkers is, weten we sinds zijn show Starman waarmee hij wereldwijd furore maakte. Ook met zijn nieuwste voorstelling Where Are We Now gooide hij internationaal hoge ogen. Dit keer niet met band, maar in een intieme setting met zijn pianist Christian Pabst, duikt Ratzke in het brede universum van Bowie en ontrafelen zij de nummers van de grootmeester van de popmuziek.

“Ratzke is een man van de wereld, wat een entertainer!”- Volkskrant ★★★★★

“Ratzke is een onweerstaanbaar podiumbeest ” - NRC ★★★★★

“The most exciting star of his generation” Time Out New York ★★★★★

“The shark has feathers: Ratzke is the homme fatale, the glamour animal on stage” Tagesspiegel, Berlin ★★★★★

Bekijk hier de aftermovie van de premičre van Where Are We Now die 18 februari j.l. in De Kleine Komedie in Amsterdam plaatsvond.

Sven Ratzke – Ratzke zingt Bowie
vrijdag 10 en zaterdag 11 juli – 19:30 en 21:30
Stadsschouwburg Utrecht
Kaarten zijn te koop via www.ssbu.nl. Let op, beperkt aantal beschikbaar.


Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 10Organisatie & locatie

Lucasbolwerk 24
3512EJ  Utrecht
website »
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.