RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Travelling Farm on Tour!

Media, letteren, lezing, informatieve bijeenkomst


Travelling Farm on Tour!

Plaats

Utrecht

Datum

zondag 2 augustus 2020

Samenvatting

Leidsche Rijn heeft een eigen rijdend museum dat u meeneemt in haar bijzondere heden en verleden.

Beschrijving

Casco Art Institute bezoekt Metaal Kathedraal met de Travelling Farm.

Leidsche Rijn heeft een eigen rijdend museum dat u meeneemt in haar bijzondere heden en verleden. De Travelling Farm bezoekt Metaal Kathedraal en verbindt buren en hun geschiedenis met elkaar. Wat weet jij van het rijke verleden van Leidsche Rijn? En wat kunnen we voor elkaar en Leidsche Rijn betekenen?

Een interactieve installatie die is ontwikkeld door kunstenaars-boeren Merel Zwarts en Sun Chang. Een mobiele installatie en nomadisch bouwwerk op een bakfiets genaamd ‘’de embryo’’. Een museum vol verhalen. Over het verleden, over het ooit zo uitgestrekte boerenlandschap. Over de historische voedselschuur en toeleverancier van Utrecht. Over de komst van nieuwe lagen van zand, plant, mens, school, huis, dier en winkel dat langzaamaan weer cultiveert in een nieuwbouwgebied voor het heden.

In gesprek met wijkbewoners evalueert dit nomadisch museum zich door de uitwisseling van kennis en vaardigheden van heden en verleden, over het landschap, koken en kweken.

Reserveer voor €5,00 een tijdsslot (15.00 tot 15.30 uur of 15.30 tot 16.00 uur) via metaalkathedraal.nl/tickets. Max 10 personen per tijdsslot.

Credit foto: Txell Blanco (design) en Jesse van Boheemen (production), ''embryo''. Foto door Travelling Farm Museum, May 2020.

Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 5Organisatie & locatie

Rijksstraatweg 20
3545NA  Utrecht
website »

Openingstijden: 15.00 tot 16.00
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep Beliën

Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep Beliën

Optreden...