RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Muzikale verhalen op de tuin: Bertus en de bij-zondere boom

Theater


Muzikale verhalen op de tuin: Bertus en de bij-zondere boom

Plaats

De Meern

Datum

zondag 16 augustus 2020

Samenvatting

Kom op zondag 16 augustus op Steede Hoge Woerd met je peuter(s) en/of kleuter(s) lekker buiten genieten van muzikaal poppentheater. Emma van Dobben speelt op de tuin van Steede Hoge Woerd haar nieuwe muzikale poppentheater Bertus en de bij-zondere boom!

Beschrijving

Kom op zondag 16 augustus op Steede Hoge Woerd met je peuter(s) en/of kleuter(s) lekker buiten genieten van muzikaal poppentheater. Emma van Dobben speelt op de tuin van Steede Hoge Woerd haar nieuwe muzikale poppentheater Bertus en de bij-zondere boom! In de middeleeuwse stad groeit een mooie appelboom waar elk seizoen geurende bloesem en sappige appels aan groeien. De bijtjes zijn er druk aan het werk en halen er nectar voor hun honing. Tot op een dag de boer naar buiten gaat om de heerlijke appels te plukken om appelmoes te maken. Maar wat is dat? Geen appels aan de boom? En wat hoort hij daar in de verte, het lijkt wel gehuil van een boom! Zou hij het mysterie van de bij-zondere boom kunnen ontdekken? Een voorstelling met weinig woorden en veel live muziek, gespeeld door Emmaís Muzikale Verhalen.

Je hoeft je niet van tevoren op te geven voor deze voorstelling. Vol = vol. Emma speelt de voorstelling twee keer op zondag 16 augustus: om 10.30 uur en om 15.00 uur.

Op Steede Hoge Woerd staan verschillende bijenkasten. De bijen die daar wonen zorgen voor de bevruchting van alle bloemen en groenten die op de tuin groeien, want zonder bijen hebben we geen tuin, geen groente en fruit. Laat je peuter of kleuter kennismaken met de wondere wereld van de bijen met dit interactieve muziektheater.

Toegangsprijzen

GratisOrganisatie & locatie

Hoge Woerdplein 1 1
3454PB  De Meern
website »

Openingstijden: 10.30 tot 11.30
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep BeliŽn

Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep BeliŽn

Optreden...