RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Griftpark Dialoog Live: Buiten

Media, letteren, lezing, informatieve bijeenkomst


Griftpark Dialoog Live: Buiten

Plaats

Utrecht

Datum

donderdag 27 augustus 2020

Samenvatting

We zijn weer LIVE in gesprek in het Griftpark! Dit keer over het thema "buiten zijn" en de invloed van de coronatijd daarop. Praat je met ons mee?

Beschrijving

Tijdens de coronacrisis kreeg iedereen de opdracht om zoveel mogelijk binnen te blijven. Heeft deze periode je ervaring van het buiten zijn veranderd? Is je behoefte toegenomen om naar buiten te gaan of ben je juist gewend geraakt aan binnen activiteiten? Hoe is het nu om buiten te zijn; om weer vrij-uit naar buiten te kunnen?

We zijn weer LIVE in gesprek in het Griftpark! Het eerste Griftpark dialoog van afgelopen juli (veilig op afstand!) verliep zo goed, dat smaakt naar meer! Daarom organiseren wij op 27 augustus het tweede Griftpark dialoog over het thema buiten zijn. Welke rol speelt buiten zijn in jouw leven? Ben je nieuwsgierig naar ervaringen van anderen en wil je je eigen ervaringen en verlangens delen hierover? Kom dan naar deze dialoog!

Let op: Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan! Aanmelden is verplicht. Ga dus gauw naar onze website om je aan te melden: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/griftpark-live-buiten/

Toegangsprijzen

GratisOrganisatie & locatie

Van Swindenstraat 129
3514XR  Utrecht
website »

Openingstijden: 19.30 tot 22.00
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep BeliŽn

Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep BeliŽn

Optreden...