RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Walk to Fight Cancer Utrecht

Sport


Walk to Fight Cancer Utrecht

Plaats

Utrecht

Datum

zaterdag 5 september 2020

Samenvatting

Wandel op 5 september met ons mee (10 of 20 km) en steun daarbij onderzoek naar kanker!

Beschrijving

2020 zou een van onze beste jaren voor Fight Cancer worden. Met 25 events op de agenda en heel veel enthousiaste vrijwilligers die een verschil wilden maken, hadden wij een prachtige jaar voor de boeg om heel veel donaties voor kankeronderzoek op te halen. Helaas zijn ook wij en daarmee dus ook de voortgang van kankeronderzoek, hard getroffen door de corona crisis. Dit betekent dat alle evenementen die wij op de kalender hadden staan, geen doorgang konden vinden. Inmiddels zijn de meeste evenementen naar 2021 verplaatst, maar toch gaven onze Fighters aan om in actie te willen komen. Daarom gaan we op 5 september wandelen op 14 locaties door heel Nederland!

Walk to Fight Cancer 2020 is een kleinschalige wandeling in een stad of dorp en mogelijkheid tot 2 afstanden (10 of 20 kilometer), ook als je niet zo vaak wandelt kan je meedoen! Naast een maximaal aantal deelnemers van 99 per stad zorgen we ervoor dat het event volledig Corona-proof is. De routes gaan dwars door de rijke natuur en prachtige omgeving van Utrecht en Bunnik.

Sportief zijn en tegelijkertijd inzetten voor het goede doel! Een prachtige combinatie die gepaard gaat met een hoop gezelligheid, wandelplezier en een mooie omgeving. De opbrengst zal ten goede komen aan wetenschappelijk kankeronderzoek, lees hier meer over de onderzoeken die wij steunen. Loop samen met je vrienden, familie of collega's mee op 5 september met Walk to Fight Cancer!

Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 15,00
Kosten volwassenen: 15,00Organisatie & locatie

Achterdijk 1
3981HA  Utrecht
website »

Openingstijden: 09.00 tot 15.00
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep BeliŽn

Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep BeliŽn

Optreden...