RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Storytrail stadswandeling met verhalenverteller

Theater


Storytrail stadswandeling met verhalenverteller

Plaats

Utrecht

Datum

zondag 23 augustus 2020

Samenvatting

Stadswandeling met verhalenverteller.

Beschrijving

Op zondag 23 augustus gidst verteller Godefridus je door de Utrechtse binnenstad tijdens een StoryTrail stadswandeling vol ongelooflijke, oersterke verhalen. Onderweg komt de geschiedenis van Utrecht voor je ogen tot leven.

Godefridus is een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen. Met de straten en stegen van de binnenstad als decor trakteert hij je op een fascinerende historische vertelvoorstelling. Je bent de eerste straathoek nog niet om, of je zit al middenin een meeslepende Utrechtse legende. Bloedstollende misdaden trekken aan je voorbij, en bizarre schurkenstreken. Maar gelukkig: ook in de geschiedenis van Utrecht blijken de meeste mensen te deugen! Dus vrees niet, ga mee en beleef de historie van de Domstad tijdens een bijzonder vertel-avontuur.
De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 23 augustus 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.


Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 14,00
Kosten volwassenen: 0,00
Kosten volwassenen: 8,84
Kosten volwassenen: 14,00Organisatie & locatie

Domplein 1
3512JE  Utrecht
website »

Openingstijden: 14.00 tot 15.30
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.