RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Leuke cursusgroep ‘Zingen in een Vrouwenkoor’

Muziek


Leuke cursusgroep ‘Zingen in een Vrouwenkoor’

Plaats

Houten

Datum

woensdag 23 september 2020 - woensdag 20 januari 2021

Samenvatting

Volwassenen die graag overdag willen zingen kunnen in september weer instromen bij de cursusgroep ‘Zingen in een Vrouwenkoor’ van het Houtens Muziek Collectief.

Beschrijving

HOUTEN – Volwassenen die graag overdag willen zingen kunnen in september weer instromen bij de cursusgroep ‘Zingen in een Vrouwenkoor’ van het Houtens Muziek Collectief. In 15 lessen werken we aan het mooi samenzingen van meerstemmige liederen. Het is een gevarieerd repertoire, zowel klassiek als lichter genre.
Aan de orde komen zuiverheid, ontspanning en specifieke klankvorming in een vrouwenkoor. In de groep heerst een gezellige en betrokken sfeer. De deelnemers zingen voor hun eigen plezier en stemvorming, daarom is optreden bij deze cursus geen doel.

De lessen zijn op woensdagochtenden om 10:00-11:30 uur in Wijkcentrum Schoneveld. Na de vaste 15 cursusweken zijn er twee gratis inhaallessen mogelijk voor deelnemers die tussentijds op vakantie waren. Ervaring is wenselijk, maar beginners kunnen zich ook aanmelden voor een proefles en eventueel een stemtest doen. De eerste les is op 23 september. Tijdens de lessen worden de RIVM adviezen met betrekking tot koorzang in acht genomen. Voor aanmelding en nadere informatie of proefles: www.arion-muziek.nl of bij de docente Astrid Bleys, telefoon 06-552 65 943.


Toegangsprijzen
Organisatie & locatie

Zonnehout 36
3991MX  Houten
website »

Openingstijden: 10.00 tot 11.30
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep Beliën

Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep Beliën

Optreden...