RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Studio Utrecht Oost presenteert Oost voor Elkaar

Media, letteren, lezing, informatieve bijeenkomst


Studio Utrecht Oost presenteert Oost voor Elkaar

Plaats

Utrecht

Datum

zondag 4 oktober 2020

Samenvatting

Platform om bewoners in Oost de kans te bieden zelf en vooral met elkaar een mening te vormen over uiteenlopende onderwerpen die van belang zijn voor een leefbare wijk.

Beschrijving

Platform Oost in Podium Oost van start!
Live meekijken en meepraten

Heel Utrecht Oost 30 km? Meer woningen voor ouderen? Meer sociale woningen? Een groenere wijk? Betere ondersteuning voor (mantel)zorgers? Zomaar een paar onderwerpen waarover de bewoners van Utrecht Oost elkaar willen informeren. Online, digitaal, of ouderwets gewoon met elkaar aan tafel. Het spiksplinternieuwe Platform Oost wil bewoners samenbrengen en hun eventuele initiatieven onder de aandacht brengen van ambtenaren en politiek.

Samenwerking
Platform Oost is een samenwerking van een aantal wijkorganisaties: wijkcoöperatie oost voor Elkaar, Wijkinformatiepunt, Oostkrant, Podium Oost en een aantal voormalige leden van de opgeheven wijkraad. Daarbij gaat het niet om een eigen mening van het platform, maar om bewoners de kans te bieden zelf en vooral met elkaar een mening te vormen over uiteenlopende onderwerpen die van belang zijn voor een leefbare wijk.

Meepraten
In verband met de Coronasituatie is er slechts voor een beperkt aantal wijkbewoners plaats in de grote zaal van Podium Oost. Wilt u de start fysiek bijwonen, dan kunt u zich opgeven via info@podiumoostutrecht.nl Iedereen kan het programma 4 oktober volgen vanaf 16:00 uur via de livestream. De link die daarvoor nodig is vindt u op de site van Podium Oost. Die biedt tevens de mogelijkheid om via een chatfunctie vragen te stellen aan de gasten. De vragen zullen live worden beantwoord.

Toegangsprijzen

GratisOrganisatie & locatie

Oudwijkerdwarsstraat 148
3581LJ  Utrecht
website »
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Expositie: Mixed Media

Expositie: Mixed Media

Foto's, fotobewerkingen en digitale schilderingen...